Modna revija

Moj stajling ljeto 2016

Vila Šćekić će i ove godine organizovati modnu reviju „Moj stajling ljeto 2016“, generalni sponzor je Vila Šćekić, Padrino i Diskoteka Sparta. Zainteresovane manekenke mogu nas kontaktirati preko telefona +382 68 077 717 kao i agencije koje žele da učestvuju na ovoj reviji.

Za prijavu komercijalne manekenke potrebno je da vaše podatke sa slikama pošaljete u inbox. Slika u ljetnjoj haljini kupaćem kostimu i par po sopstvenom izboru.
Pripreme za reviju počinju od 04 jula, a završavaju se revije do 13 jula.

Mi obezbedjujemo aražman na bazi 9 punih pansiona 10 dana, besplatno korišćenje teretane, kao i zatvorenog bazena od 9h do 21h svakog dana, obezbeđene ležaljke na plaži, obezbijedjen prevoz od zeljeznicke stanice do vile, plaćamo boravišsnu taksu i osiguranje, rezervisana loza u Diskoteci Padrino.

Moj staljing ljeto 2016 Radimo ukupno tri revije u večernjim satima gde manekenke nose svoju garderobu.
Prva revija održava se u Diskoteci Padrino u 20h
Druga revija radi se ispred Diskoteke Sparta gde će pista biti montirana na samom šetalistu i reviju mogu da posmatraju sami prolaznici.
Treća revija kod Bazena Vile Šćekić posle završene revije za sve manekenke organizovano profesionalno slikanje kod bazena Vile Šćekić.

„Modna revija“ Padrino 2016