Hit ponuda 9 polupansiona 10 dana
Predsezona i podsezona 120€ u sezoni 145€ za odrasle

Djeca do 4 godine gratis ukoliko idu oba roditelja.
Popust od 10% na pun pansion obezbijeđen je za: Stare goste Vile Šćekić, redovni studenti naše države i države u okruženju, Sindikat zaposlenih u socijalnoj zaštiti Srbije i radnicima Avax preduzeća.

Ponuda za Leto 2016

Na Vili Šćekić je urađena termo izolacija tako da je smanjena potreba za upotrebom klime. Vila Šćekić posjeduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, sve sobe su klimatizovane i imaju zasebna kupatila i terase, kao i tv prijemnike i mini barove. Takođe nudimo wireless internet čije je korišćenje besplatno za sve naše goste. Na četvrtom spratu nalazi teretana i u sastavu iste trenira naš Bokserski klub TOP3. Vila takođe posjeduje bazene za tehnićku vodu i dosta je nezavisna od gradskog vodovoda. Naš restoran Padrino će se uvijek pobrinuti da vaš boravak bude što ugodni.

Boravak u Vili Šćekić počinje ulaskom u sobe od 12h i počinjete sa ručkom ukoliko je pun pansion, odnosno večerom ukoliko je polupansion, a završava se poslednjim danom sa doručkom do 9h. Gosti su u obavezi da do ovog termina oslobode sobu.

U slučaju kvara ili problema obaveštavate sobaricu i ključ od sobe ostavljate kod nje, da bi radove mogli da izvedemo, ili prijavite na broj +382 69 696 161