vila Vila Šćekić je udaljena oko 380m od obale mora i nalazi se u samom središtu Čanja, gde su smešteni i ostali hoteli. Na Vili Šćekić je urađena termo izolacija tako da je smanjena potreba za upotrebom klime. Vila posjeduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, sve sobe su klimatizovane i imaju zasebna kupatila i terase, kao i tv prijemnike i mini barove. Na četvrtom spratu nalazi se restoran sa pogledom na more, isti je zatvorenog tipa i koriste ga isključivo naši gosti, takođe na istom nivou nalazi se i teretana i u sastavu iste trenira naš Bokserski klub TOP3. Vila takođe posjeduje bazene za tehnićku vodu i dosta je nezavisna od gradskog vodovoda.


Boravak u Vili Šćekić počinje ulaskom u sobe od 12h i počinjete sa ručkom ukoliko je pun pansion, odnosno večerom ukoliko je polupansion, a završava se poslednjim danom sa doručkom do 9h. Gosti su u obavezi da do ovog termina oslobode sobu.


U slučaju kvara ili problema obaveštavate sobaricu i ključ od sobe ostavljate kod nje, da bi radove mogli da izvedemo, ili prijavite na broj +382 69 696 161