Padrino

Padrino u Čanju je nezaobilazno mjesto,a za to je zaslužan Moka Šćekić, a da je Padrino nešto što svi pamte najbolje govorite vi koji ste sa nama ljeti. Padrino je karakterističan po radu i prepoznatljiv je na Crnogorskom primorju. Otvoren je 1 juna 2000 god. na samoj plaži, gdje se sada nalazi Plazni Bar RIO. Na otvaranje Padrina pjevao je Šako Polumenta. Šako je svoje gostovanje u Padrinu sa srcem radio i tada taj nastup nije naplatio iz prijateljskih razloga, dje smo mu mi zahvalni, jer je time pokazao da postoje VRIJEDNOSTI veće od novca. Tada je bez muzike od 1h do 7 sati ujutru pjevao na razglas, dje smo svi bili svjedoci njegove moći i plemenitog srca. Tada je naše raspoloženje bilo da Šako pjeva te sezone u Padrinu. On je predložio sinovca Dada Polumentu mi smo prihvatili taj predlog, tako da je početak Padrina i Dadov sličan, jer smo počeli na istom mjestu, mi smo tada proslavljali uspešan početak, a Dado 18 rodjendan. Dado je svoj nastup više nego opravdao, brzo se uzdigao i postao zvijezda. Moramo istaći da saradnja sa Dadom je bila više nego korektna, više nego uspješna više nego profesionalna i samo jedno mi možemo reći ŠAKU i DADU: „Hvala vam za korektnost i što ste veliki, prvo ljudi, zatim profesionalci u svom poslu i pravi umjetnici jer vaši nastupi su čarolija za one koji vas slušaju“ od SRCA Moka Šćekić.

O Padrinu najbolje ćete govorite Vi koji ste bili naši gosti. Diskoteka Padrino opremljena je sa najsavremenijim video sistemom kao i rasvetom (rotor glavama laserima). Takođe posjeduje jednu od najkvalitetnijih oprema za reprodukciju zvuka i muziku sa jako kvalitetnim zvukom i snage od 25kw. Padrino je opremljen i agregatom od 30kw tako da je kod nas provod zagarantovan bez obzira na vremenske ili tehničke probleme koji mogu nastati. U Padrino je omogućeno korišćenje Wireless veze, besplatno za goste Padrina.

Padrino je poznat i po jelima sa roštilja u našoj ponudi jela nudimo i pice na parče i po poruđbini kao i palačinke slatke i slane voćne kupove, voćne salate, banana split, kolače i torte kao i razna pića i koktele.