Studio

Dvokrevetni studio: Bracni lezaj, terasa, kupatilo sa tus kabinom, mini kuhinja sa kompletnim pratecim priborom koji odgovra indukcionoj ploci, frizider, sto za rucavanje, ormar, tv kablovska, klima (doplata). Peskiri i posteljina obezbijedjeni. Pegla za ves i fen za kosu besplatno po potrebi.

Trokrevetni studio; Bracni lezaj plus samac, terasa, kupatilo sa tus kabinom, mini kuhinja sa kompletnim pratecim priborom koji odgovra indukcionoj ploci, frizider, sto za rucavanje, ormar, tv kablovska, klima (doplata). Peskiri i posteljina obezbijedjeni. Pegla za ves i fen za kosu besplatno po potrebi.

Cetvorokrevetni studio: Sastoji se od dvije zajednicke prostorije u kojima se nalazi dva bracna lezaja ili bracni lezaj plus dva samca, terasa, kupatilo sa tus kabinom, mini kuhinja sa kompletnim pratecim priborom koji odgovra indukcionoj ploci, frizider, sto za rucavanje, ormar, tv kablovska, klima (doplata). Peskiri i posteljina obezbijedjeni. Pegla za ves i fen za kosu besplatno po potrebi.

FAMILY ROOM; Sastoji se od dvije spavace sobe u jednoj prostoriji nalazi se bracni lezaj plus samac a drugoj prostoriji dva samca, dnevnim boravkom sa trosjedom na razvlacenje,terasa, kupatilo sa tus kabinom, mini kuhinja sa kompletnim pratecim priborom koji odgovra indukcionoj ploci, frizider, sto za rucavanje, ormar, tv kablovska, klima (doplata). Peskiri i posteljina obezbijedjeni. Pegla za ves i fen za kosu besplatno po potrebi.

LUX Apartman: Dnevni boravak sa dve spavaće sobe i hodnikom (u jednoj bračni ležaj sa ormarom u drugoj dva samca i šminkeraj)
Tv kablovska
Terasa
Klima
Kuhinja sa pratećim elementima
Kupatilo, peškiri
Veš mašina, pegla za veš, fen za kosu