Kategorije
Donacije Pomoć

Nase malo nekome znaci sve

Generalni sekretar IPO Montenegro Momčilo Šćekić danas dostavio prikupljenu humanitarnu pomoć u Volonterski Centar Herceg Novi

Kategorije
Novosti Pomoć

Organizovali smo Humanitarnu reviju u Beranama

U sastavu ovog projekta postavljena je i donatorska kutija od strane Crvenog krsta gdje je ovom prilikom od zvanica i roditelja prikupljeno u donatorskoj kutiji 185e, a od Pokrovitelja Vile “Sćekić” iz Čanja , sponzora kluba ”Damne” i HD Laković obezbijeđeni su novogodišnji pokloni za mališane iz Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškožama u razvoju, i tom prilikom se zahvalila majka Mirjana Pajkovic.

Kategorije
Novosti Pomoć

Vila Šćekić sponzor turnira u Ultimate Fight

Ultimate Fight turnir koji je organizovan u najboljoj teretani u Baru, Big Body čiji je vlasnik Danilo Jovović uručio nam je zahvalnici kao jednim od ljudi koji su mu pomogli da organizuje turnir gde su učestvovali borci iz Crne Gore, Srbije, Albanije, Hrvatske. Ova manifestacija je veoma značajna za grad Bar, prvenstveno jer promoviše sport. Teratana Big Body koja ima najveći broj najsavremenijih sprava u Crnoj Gori, vam takođe omogućava da naučite razne borilačke vještine i učestvujete u narednim turnirima.

Kategorije
Novosti Pomoć

Pomoć za Srbiju od građana Čanja

Zbog poplava koje su izazvane obilnim padavinama, predsjednik Udruzenja hotelijera, ugostitelja i privatnog smjestaja Canj Momcilo Scekic  prikupio je i poslao pomoć gradjanima Srbije. Gradjani Canja takodje su donirali bijelu tehniku i novcanu pomoc.

Pomoć za Srbiju prikupio i organizovao

Šćekić Momčilo (MOKA)
Tel: +382 68 077717