Kategorije
Donacije

Humanitarna manifestacija za djecu sa smetnjama u razvoju u pokroviteljstvu vile Scekic

Humanitarna manifestacija za djecu sa smetnjama u razvoju: Na modnoj reviji prikupljeno 825 eura

Sva sredstva biće na računu naše organizacije i roditelji će odlučiti na koji način ćemo ih utrošiti. Vjerujem da će to biti za logopede i defektologe koje moramo da plaćamo privatno, kazao je Perak

Na novogodišnjoj humanitarnoj manifestaciji „Montenegro Fashion Day“, čiji su organizatori modna agencija „Top 3 models“ i TO Bar, prikupljeno je 825 eura. Prikupljena sredstva namijenjena su za djecu sa smetnjama u razvoju iz NVO „Plava planeta“, a uručeni su im i novogodišnji paketići. Predstavili su se članovi modne agencije, najljepši dječaci i djevojčice Crne Gore, djeca sa raznim talentima, kao i modeli iz Srbije i Ukrajine.

Prema riječima Ivane Šćekić, organizatorke manifestacije i direktorice modne agencije „Top 3 models“, ovaj humanitarni događaj se održava peti put.

Cilj ovog projekta, kao i modne agencije „Top 3 models“ je da, pored promovisanja atraktivnih brendova garderobe, zabavnog programa, pokažu kako djeca svojim djelima od malih nogu mogu sudjelovati u plemenitim akcijama i iznenaditi nas toplinom i veličinom svojih malih srca. Mi smo humanitarne manifestacije radili i po sjeveru Crne Gore, a onda smo, zajedno sa TO Bar, došli na ideju da bismo mogli nešto lijepo da uradimo za grad Bar i ovu djecu, da im uljepšamo novogodišnje praznike – objašnjava Šćekić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *