Kategorije
Donacije

Pokrovitelj dogadjaja Vila Scekic: Humanitarni Montenegro Fashion Day u Sutomoru

Modna agencija “Top 3 Models” u saradnji sa Turističkom organizacijom Bar, sinoć je organizovala novogodišnju humanitarnu manifestaciju “Montenegro Fashion Day” u hotelu “Sea Fort” Sutomore.
Humanitarna manifestacija je bila posvijećena prikupljanja novca i pomoć djeci sa smetnjama u razvoju iz NVO “Plava planeta” i prikupljena sredstva preko donatorske kutije biće uplaćena na njihov žiro računa. Donatorska kutija bila je otvorena na kraju manifestacije u prisustvu svih roditelja i gostiju, ukupan iznos bio je 825e što je i zapisnički zabelježeno. Sredstva je preuzeo izvršni direktor modne agencije “Top 3” Momčilo Šćekić koji će i prvog radnog dana sredstva uplatiti na žiro račun NVO “Plava Planeta” takodje tom prilikom bili su im uručeni novogodišnji paketići.
U zabavnom dijelu goste su razveselili namladja postava učesnika Ansambla “Rumija” Bar, kao i naša djeca iz agencije sa talentima, Tea Šćekić Mis Crne Gore i Mini Top Model World sa plesnom tačkom i numerom “Solo”, Anja Pavićević Mis Crne Gore 2020, Mis Talenta 2020 sa jednom stranom pjesmom, kao i Mister Crne Gore 2021 i Mister Talenta Nikolas Khataros mladi pisac koji se već na mnogim državnim takmičenjima predstavio sa svojim pjesmama kao i naš najmladji član Tea Vujović sa crnogorskom pjesmom “Durmitor”.
Specijalni gosti koji su podržali našu manifestaciju iz Srbije Bojana Mijović buduća predstavnica za svjetskk takmičenje “Miss 7 CONTINENTS” a iz Ukrajine imali smo direktnu podršku od Aleksandre Milekić (7) koja je nastupila u svojoj tradicionalnoj nošnji Ukrajine i otpjevala numeru koja nosi poruku o miru i sreći djece na planeti pjesma se zove “ Країна Мрій“.
NVU “Žene Bara” za ovu priliku pripremile su specijalitete iz kuhinje za sve prisutne goste i na taj način direktno podržale ovaj projekat. Tokom programa svi naši gosti imali su mogućnost da učestvuju u licitiranju i kupovine četiri umjetnickih slika koje je uradila naša Miss Teen Universe Viktorija Nikčević iz Nikšića, i taj novac je stavljen u donatorsku kutiju a slike su kupili Direktor Turističke organizacije Bar, jedna gošća iz Srbije i ostale je kupila naša modna agencija. Ovakve humanitarne manifestacije naša agencija održava petu godinu za redom, transparentna je svako može da podrži j doprinese kako svojim prisustvom tako i donacijom za djecu kojoj su zaista potrebna sredstva. Zahvaljujemo se domaćinu manifestacije hotelu “Sea Fort” koji su nam naglasili da su uvijek raspoloženi da podrže ovakve manifestacije. Voditeljka programa Ankica Orčić
Svi zajedno sa porukom jer sva su djeca jednaka!

POKROVITELJ HUMANITARNE MANIFESTACIJE: VILA SCEKIC CANJ

https://feral.bar/post/18217

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *