Kategorije
Nagrade

Vlasnik Vile „Šćekić“ u Čanju, već drugu godinu za redom nagrađuje dobitnike diplome „Luča“ višednevnim punim pansionom u svom objektu.

Momčilo Moka Šćekić, vlasnik Vile „Šćekić“ u Čanju, već drugu godinu za redom nagrađuje dobitnike diplome „Luča“ višednevnim punim pansionom u svom objektu.

Prošle godine su to bili samo učenici Gimnazije „Panto Mališić“, a ove godine su im se pridružili i najbolji maturanti svih beranskih srednjuh škola koji će u Čanju, u pratnji svojih profesora, boraviti od 3. do 8. juna. Na ovaj način gospodin Šćekić je pokazao privrženost svom kraju i želju da se mladi uspješni ljudi promovišu u široj zajednici. Prevoz nagrađenim učenicima obezbijedila je Opštine Berane. 

U ime nagrađenih učenika i kolektiva Gimnazije – zahvaljujemo!

Kategorije
Nagrade Novosti

Nagradni boravak „Znanje je najveća moć“ 2018 god.

Dobitnici diplome „Luca I“ iz svih srednjih škola Berane, JU Gimnazije „Panto Mališić“, JUSSŠ „Vukadin Vukadinović“, JU Srednja medicinska škola „Dr Branko Zogović“, JU Srednja stručna škola BERANE, njih 27 koristiće nagradni boravak od 03.06 do 08.06 u Vili Šćekić u Čanj koji je obezbijedio vlasnik.

Takođe smo obezvijedili besplatno korišćenje plažnog mobilijara, plažnog bara England koji je podržao na ovaj način naš projekat „Znanje je najveća moć“ te im se javno zahvaljujemo kao i Opštini Berane na čelo sa predsjednikom Dadom Šćekićem koja je i ove godine obezbijedila besplatan prevoz.

Kategorije
Nagrade

Vila Šćekić ugostila dobitnike diplome „Luča“ i đake generacije

Vila Šćekić i ove godine je nagradila đake generacije i Luču jedan Gimnazije Panto Malisic, Medicinsku školu Dr.Branko Zogovic, Srednju stručnu školu Vukadin Vukadinovic, i JU srednja stručna škola Berane.

Zahvalili bi se direktoru gimnazije koji je organizovao da svi učenici Luče 1 srednjih škola budu ravnopravno zastupljeni. Zahvalili bi se Predsedniku Opštine Berane što je i ovaj put obezbedio prevoz za učenike.

I na kraju svim učenicima želimo puno uspjeha u daljem školovanju, i srdačan pozdrav za profesorice koje su bile na čelu ove elitne grupe.

Kategorije
Nagrade Novosti

Nagradni boravak „Znanje je najveća moć“ 2017 god.

Vila Šćekić i ove godine će ugostiti Luču jedan (maturante) Gimnazija Panto Malisic, Srednja medicinska škola Dr Branko Zogovic, Srednjoj stručnoj školi Vukadin Vukadinović, takođe i džaka generacije 2016/2017 god.

Vila će obezbijediti boravak u trajanju od 5 nocenja, 6 dana, na bazi punog pansiona (dorucak, rucak, vecera) i to nije sve, ove godine smo obezbijedili fitnes salu kao i bazen zatvorenog tipa, koji će učenicima biti na raspolaganju svakog dana od 09h do 18h.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na ukazanom poverenju i zahvalnicom koja nam je uručena. Takođe bi zahvalili predsjedniku opstine Dragoslav Dado Šćekić koji je podrzao naš projekat i prošle godine obezbijedio prevoz za učenike iz Berana do Vile Šćekić.

Kategorije
Nagrade Novosti

Gratis ljetovanje počeli još 2007 godine

Vila Šćekić je 2007 godine za sve naše stare goste obezbedila gratis aranžman na bazi 9 punih pansiona 10 dana sa kompletnim prevozom i to 52 gosta sa područja Doljevca, Zitoradje i Pukovca kao i 50 najboljih gostiju iz Lazarevca.

I od tada nismo stali, već konstatno organizujemo nagradne igre.